Appartement 2-4 pers

 2 tot 4 PERSOONS APPARTEMENT

DE PRAETS 3

Vanuit de entree is de ingang in de woonkamer met half open keuken voorzien van een 4 pits gasfornuis , magnetron en een koelkast met diepvriesvakje. Er is een waterkoker, koffiezetapparaat, citruspers en broodrooster aanwezig. Andere keukenbenodigdheden zoals serviesgoed en glaswerk, bestek, schalen, borden, (koeken)pannen en keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoeken.

Afwas-en schoonmaakmiddel is aanwezig .In de keuken staat een tafel met stoelen. De keuken is gescheiden van de woonkamer dmv, een halve muur. In de woonkamer is een gezellige zithoek en stoel om lekker te luieren en TV te kijken. Er is een mogelijkheid om het 2 pers. bed onder de zithoek uit te schuiven om een slaapplaats in de woonkamer te creëren. Er staat een 2e zitbank en een hang-legkast. Er is een strijkplank en strijkbout aanwezig.
In de gang is de badkamer met douche, wastafel en toilet. Erachter is een kleine 2 pers.slaapkamer, opgepimpt in “romantische”style. In de slaapkamer staat een kleine legkast. Het terras is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Het tuinmeubilair is geschikt voor 4 personen.