Dagactiviteiten

Arnhem

De gastenverbijven zijn schitterend gelegen in één van de oudste buurtschapjes van Arnhem temidden van veel groen, de Rijn en aan de voet van Poldergebied Meijnerswijk. Hetgeen een ideale uitvalsbasis biedt voor liefhebbers van de natuur en rust. Oftewel zeer geschikt voor een ieder die in elk seizoen van de charme en rust wil genieten maar daarnaast het bruisende uitgaansleven van het centrum van Arnhem wil meemaken.

Gelredome

Ruim een miljoen mensen passeren ieder jaar de poorten van GelreDome. Het evenementencomplex is jaarlijks thuisbasis voor meer dan zestig grootschalige evenementen. Daarnaast worden ook veel vergaderingen en congressen in GelreDome georganiseerd.

De maximale capaciteit van het complex is 34.000 personen. Hierbij staat het podium aan de noordzijde van GelreDome en worden de Oost-, West, en Zuid tribune met de veldvloer gebruikt. Dit is de meest voorkomende opstelling. Met een zogenaamde ‘In the round’ setting, waarbij het podium midden op de veldvloer staat, is de capaciteit 41.000 bezoekers.

m1cz2mbaex38

Apenheul

n het grote bos van Apenheul klimmen en klauteren de apen overal om je heen. Best spannend! Toch kan het soms een uitdaging zijn om alle apen te vinden. Ze kunnen ze zich goed verstoppen tussen al het groen, maar met een beetje geduld komen ze vanzelf tevoorschijn. Bovendien vind je in het park allemaal handige spottips zodat het je zeker gaat lukken alle apen te vinden.


apenheul_2004-77